9 Temmuz 2012 Pazartesi

* Köpek Burçları *

Burçlara göre yaşamasam da burcumun özelliklerini taşıdığıma inanıyorum. Genelde de çevremdeki kişilerin burçlarının özelliklerini yansıttığına çoğu kez...
şahit oldum.
Köpekler içinde burçları araştırırken Kont ve Likya' nın burcunu olduğu gibi yansıttığını gördüm.


Kont gerçek bir ASLAN burcu erkeği ve Kızım Likya da tam bir BOĞA burcu dişisidir.

Kont; 01 Ağustos 2010 doğumlu
ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos): "Gururlu bir duruşu vardır."
İşte kral ve kraliçelerin burcu. Bu burcun hayvanları kendilerini kraliyet ailesinden gelmiş gibi hissederler. 

Lider olarak doğmuşlardır ve kısa sürede kendilerini takip edecek bir grubu toplayabilirler.

Bu burçtan hayvanlar çocukları çok severler ve aynı zamanda çok koruyuculardır. Onlara şefkatli davrandığınızda canlarını vermekten çekinmezler. 
Bu burçta doğan bir köpeğin izlenmeye değer gururlu bir duruşu vardır. Çok zeki olmasa da çok iyi bir gösteri köpeği olabilir.  

Görkemli ve ihtişamlı bir havası, asil bir tavrı vardır. İlgi odağı olmak ister ve çok bakım gerektirir. İhmal edebileceğiniz bir köpek değildir. Uzun süre göz ardı edildiğinde üzülür ve köşesine çekilebilir. Bu durumda ona özel ilgi gösterip hediyeler verirseniz düzelecektir. Ödül ve hediye karşılığında bu köpek sizin için her şeyi yapacaktır.

Kendinden emin, korkusuz, gururlu aslan burçlu köpekler, ideal polis köpeği olurlar. Kendini beğenmişliklerinin sınırı olmadığı gibi, sevginin merkezi olmaya da bayılırlar. Aslan burcu köpekleri, sahibine zarar gelmemesi için canlarını vermeye hazırdır .  Ancak kedilerden çok korkar.

Likya; 21 Mayıs 2011 Doğumlu 

Boğa  (21 Nisan - 21 Mayıs): "Son derece inatçıdır"
Boğa Burcunda doğan köpek son derece inatçı ve kendi bildiğini okuyan cinstendir ve bu özelliği zamanla daha da belirgin hale gelir. Bu nedenle, erken yaşlarda eğitilmesi gerekir.

Genellikle uysaldır, fakat sahibinin herhangi bir tehditle karşı karşıya olduğunu hissettiği anda çok öfkelenebilir. Bu köpeği sürekli gözlemek gerekebilir, çünkü köpekler için çok tehlikeli olan çikolatanın kokusunu nerede olsa alır. 


Sevgi dolu, sıcakkanlıdır. Mutlu olması için ona çok fazla ilgi ve sevgi göstermeniz gerekebilir. Hareket etmesi için onu zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Boğa burcu köpekler son derece sakin bir yapıya sahiptir. Buna karşılık, üzerlerine gelindiği zaman bir anda değişirler ve asla mücadeleyi bırakmazlar. 

Bu hayvanlar dışarıda olmayı severler, uyumak mı oyun mu derseniz uyumayı seçerler. Yemeyi sevdikleri için kilo problemi yaşayabilirler. Sadık, namuslu, kolayca eğitilebilen bu burcun köpekleri, mükemmel rehber köpek olurlar. Çocuklarla çok iyi anlaşırlar. 

En büyük aşkları yiyecek, ikinci aşkları ise müziktir. Eğer boğa burçlu köpeğinizi mutlu etmek istiyorsanız ona Beethoven çalın. Saatlerce uslu uslu oturup, dinleyecektir.

Siz de köpeğinizin burcunu merak ediyorsanız tıklayın!